Popjunkien

Älska Backstreet Boys (uppdaterad)

Någon trodde jag var ironisk när jag häromdagen förklarade min kärlek till Backstreet Boys. Men jag är dödens allvarlig – hittigare och smartare band finns nästan inte. Och det beror så klart på lika delar bra producenter och låtskrivare som snygga omslagspojkar (eller ja, någon av dem i alla fall…).

Jag gillar nya hitten också, och videon till den kan man kolla på här.

Favoritlåt alla kategorier med Backstreet Boys är annars ”The call”.

Uppdatering
Ha ha… jag kollade inte själv på videolänken förrän nu. Vi snackar 90-talskämpargester med knutna nävar och ångestfyllda bilder där killar springer i vattenbrynet med trasiga skjortor. Och så blåser ökenvind i deras lockar och de faller nästan ner på knä för att de är så ledsna. Och tre femtedelar av bandet har fortfarande bockskägg.

Men låten är ruskigt bra.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Älska Backstreet Boys (uppdaterad)

 1. sara skriver:

  Ja! Jag gillar också dom, fast folk brukar skratta – och the Call är också min favoritlåt!

 2. anna skriver:

  i sjuan åkte alla tjejer i min klass på en BSBkonsert. alla utom jag som inte ville, o en annan tjej som inte hade råd.
  fan va stolt jag är över det idag.
  vilken integritet liksom.
  en annan tjej höll på att samla pengar för att kunna köpa ett guldhalsband till nick. hehehehehe.

 3. Ida skriver:

  Jag är också ett Backstreet-fan. Fastän jag egentligen är alldeles för gammal för dem, jag tillhöt egentligen NKOTB-generationen.

Kommentera