Popjunkien

We like music

Tänkte skriva om den nya 3-reklamen där en tjej äter upp ett körsbär som sjunger ”If you leave me now” med Bee Gees. Hela reklamen är oemotståndlig och jag googlade lite för att ge er en länk till den på nätet. Hittade tyvärr inget men däremot snubblade jag över ett roligt Passagen-forum: Vad heter låten?

Ett forum där man alltså kan efterlysa en låt man minns några textrader på men inte vet vad den heter/vem som sjunger. Visserligen kan man hitta det mesta med google nuförtiden, även några spridda strofer från en 80-talslåt, men jag kan tänka mig att forumet verkligen är välkommet när man fastnat i ett desperat nynnande då man i paniiik försöker minnas vem det egentligen var som sjöng I’m so in lo-o-o-ve with you, and do you wa-a-a-n’t me to. (svaret här)

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till We like music

 1. N|. skriver:

  Låtar i reklamfilmer finns att kika efter hos adtunes.com

 2. Viktor skriver:

  ”Tänkte skriva om den nya 3-reklamen där en tjej äter upp ett körsbär som sjunger “If you leave me now” med Bee Gees.”

  Bee Gees!? Det är ju Chicago för sjuttsingen…

 3. Reblo skriver:

  Ja, jag vet det (…nu)

  Jag skrev ett helt chicagoinlägg för att korrigera mig själv häromsistens: http://www.crusoe.se/blogg/index.php?p=205

Kommentera