Popjunkien

Linda vs Kristian

Linda Skugge upptäcktes ju av Kristian Luuk och hon hade också en crush på honom när han var hennes chef på tidningen Ultra på 90-talet. Vissa delar av detta har hon redan skrivit om i boken ”Men mest av allt vill jag hångla med någon”.

boken innehåller förutom en crush på Kristian Luuk även en exposé i pinsamma 90-talskläder och frisyrer

Kristian har väl varit hyfsat tyst om det här men avslöjade i en intervju med Cecilia Hagen nyligen att han inte läst boken och heller inte har någon lust att göra det. Men i lördagens Expressen utmanar Linda Kristian att bjuda in henne till hans talkshow så att de kan prata om allt detta.

Nu tycker jag personligen att tonårsdemonerna ska förbli just sådana så jag fattar inte riktigt hennes hang-up på en kille hon var kär i som 18-åring. Samtidigt var han ju onekligen hennes språngbräda till karriären och säkert till andra mer personliga saker också.

Så just därför skulle det vara riktigt intressant om hon verkligen gästade programmet. En kioskvältare för ett program som uppenbarligen har lite problem att locka tittare. Vore jag redaktör skulle jag kanske tycka att det var lite konstigt att gästen ber om att få komma dit och att man själv inte kläcker idén, men jag skulle ändå svälja eventuell stolthet och se till att bjuda in Linda och förbereda mig för vårens största snackis sen Desperate Housewives.

Det skulle vara som när Dr Phil gästade David Letterman efter månader där talkshowprogramledaren häcklat den stackars tevepsykologen. IRL-mötet blev riktigt stelt men också riktigt intressant eftersom Letterman klarade sig hyfsat bra medan Dr Phil läste upp en lista med exempel på de elaka epitet som Letterman givit honom.

Men tillbaka till Luuk vs Skugge: åh vilken spännande och bra teve det skulle bli på ett så där pinsamt sätt. Jag skulle spela in det och kolla på det varje dag tror jag. Kom igen Kristian!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Linda vs Kristian

 1. sara skriver:

  Det var nog den mest piniga krönikan Linda har skrivit tror jag… Om jag var Luuk skulle jag aldrig bjuda in…

 2. anna skriver:

  yeah!
  det vore väldigt intressant

 3. N|. skriver:

  Godnatt Sverige kan nog snarare bli Godnatt Luuk. Efter det här magplasket lär han få börja att översätta svenska böcker till lettiska eller nåt…

 4. Reblo skriver:

  eller estniska, som är hans modersmål ;)

Kommentera