Popjunkien

Viva skomakare

Jag är storkonsument av skor med klackar och därmed också en flitig besökare hos stans skomakare. Oftast går jag till den i Gamla Stan som är kunglig hovleverantör men det är bara för att den ligger närmast mitt jobb. Men, de senaste gångerna har jag gått till skomakaren som ligger på Sergels Torg, precis där alla knarkare står. Om man kryssar sig förbi alla män med heroinknän och abstinenskallsvett, förbi den tunga röken från cigaretter utan filter, så ligger skomakaren där precis bredvid. Och där kan man alltid få snabbklackning under shoppingturen (ja det har hänt att klackarna breakat mitt i en rea-rush).

Och jag är så imponerad! Killen som fixade mina redo-för-soporna-stövlar igår svisch-svaschade med en borrmaskin, några skruvar, lite lim och så nya stift till klackarna. För 100 spänn! Jag kan inte komma på något annat som jag konsumerar som är lika billigt, sett till vad det ger mig.

Men jag vill ändå ha ett par nya skor, också. Med tanke på att jag köpte en supersnygg svart omlottklänning igår är det nog dags för ett par cowboyboots. Jag hade inte tänkt köpa några så här sent men nu får det vara nog med velande.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera