Popjunkien

Presidentens Mp3:or

Ni ni vet när man går och är rädd att man ska hamna på sjukhus när man har fula underkläder? Så var det när jag premiärlyssnade på min iPod mini i morse, den första låten i playlisten var Carolas gamla 80-talshit ”Radiate”. Åh vad jag hoppades att jag inte skulle bli rånad just då, jag som såg så kreddig ut med mina vita hörlurar. Men hade en tjuv kommit över spelaren och hört Carola hade den väl skrattat ihjäl sig.

Och så här i iPod-tider är det en rolig nyhet att President Bush avslöjat vilka 250 låtar han har i sin iPod. Jag tycker det ser ut som en ganska tuff playlist.

Den engelska musiktidningen Q presenterar i varje nummer kändisars MP3-listor och alla från stiffa korrekta nyhetsuppläsare till nerknarkade rockstjärnor får vara med. Något jag hoppas få se i Sverige snart.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Presidentens Mp3:or

 1. Rebecca skriver:

  Haha, skrattade gott åt din ”Tänk om nån hörde vad jag lyssnar på just nu?” -oro inför vad som händer om rånaren får höra Carola i hörlurarna! Jag känner mkt väl igen mig själv, även om det kanske inte i mitt fall handlar om just Carola. Jag ska ta och kolla över mina iPod-skelett i garderoben, svårt att säja vilka som är de värsta. Jag vet att jag har litet svensk folkdans med tillhörand fiolgnissel som förmodligen skulle få de flesta rånare att dra på smilbanden.

 2. Johanna skriver:

  Ingen playlist men väl en lista över varför den här tjejens ipod är bättre än hennes pojkvän. Jag gillar precis som Meredith, nr 12 ”My iPod has a user-friendly interface”

  http://www.notmyself.com/archives/2004/02/ode_to_my_ipod.php

 3. Reblo skriver:

  Rebecca: men oj, folkmusik och fiolgnissel slår ju Carola med hästlängder (sorry!) Hoppas verkligen du inte blir rånad :)

  Johanna: roligt! Själv är jag en klockren 01: My iPod only listens to the music I want to listen to. Kunde jag skulle jag lägga till ”my iPod doesn´t work late nights”.

Kommentera