Popjunkien

Nya McDonalds

Mackelidonk är min favoritjunkfood. Pizza är inte ens särskilt gott och kebab smakar gammal matta. Nej, en redig QP ska det vara.

Men eftersom jag också gillar förändringar så diggar jag McDonalds nya linje stenhårt. Det gamla suffixet ”& Co” ska tas bort och man ska sjäv kunna välja sina tillbehör som man behagar. Dessutom introducerar de en nyckelhålsmärkt pitaburgare.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Nya McDonalds

  1. N|. skriver:

    Och DDB Sthlms reklamkoncept för TV är lysande… fullkomligt lysande.

  2. Wurkney skriver:

    När min mamma fyllde 50 bjöd hon på mat, vin, öl och annat gott. Alla var bjudna och det var jättekul. Mamma är inte rik, men generös. När McDonald’s fyllde 50 i dagarna firade man med att barnen fick göra sina egna partyhattar. Festligt värre.

Kommentera