Popjunkien

Jag KAN ju byta kanal men jag orkar inte

Att jag ogillar Pontus Enhörning är ju ingen hemlighet och dagens insats i Lantz i P3 tar fan priset. Hans tråkiga skämt och rosslande groggskratt gör mig ledsen, arg och förvirrad (nästan i alla fall).

Jag förstår verkligen inte hur man som radiokanal kan vara så bakåtsträvande att man kastar in honom i alla program. Han har ju redan varit där i hundra år och haft samma jargong i alla hundra år, kan man inte leta upp några yngre förmågor nu när man har chansen (och Annika Lantz tack och lov är mammaledig)?

På samma tema kan jag säga att det var lite kul att Anders och Måns var tillbaka i radion i morse, men var de inte lite väl nervösa?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Jag KAN ju byta kanal men jag orkar inte

  1. [...] och verkar ganska… sansad och så. Till skillnad från andra P3-programledare (t ex den här eller den här).

    Kommentarer &ra [...]

  2. Linda skriver:

    Den absolut sämsta radioprataren jag vet är Carina Berg som är på morgonen i P3, Morgonpasset tror jag programmet heter. Patetisk människa som tror att hon är någon ny sorts Annika Lantz.

  3. Max skriver:

    Anders och Måns är det bästa Skåne har kommit med (tillsammans med Hipp-Hipp-gänget och spättekaka)… Deras framfart i tv och radio borde göra så att de får ett större erkännande, men folk verkar vara rädda för att tycka om dem. Deras lite nördiga stil gör dem bara bättre… Killing-gänget, Galenskaparna, Stefan & Krister osv… – Släng er i väggen! Anders & Måns är kungar…

Kommentera