Popjunkien

Blandad kompott

Som den populärkultursjunkie jag är har jag redan hunnit äta på McDonalds en gång och på Max en gång sedan jag kom hem från semestern. Det mest intressanta förutom att Max GI-hamburgare var supergod är att båda restaurangerna (som ligger mittemot varandra på Hamngatan i Stockholm) spelade Lena PH:s senaste skiva. Hur konstigt är inte det?

Störst eloge går i det här fallet till McDonalds för att personalen faktiskt dansade och sjöng med, medan tjejen som sålde mig Max-burgaren mest log artigt.

Och så får bloggen så sjukt mycket spam, så om ni läser konstiga kommentarer om onlinepoker och billig medicin så är det inte så att jag har konstiga vänner/läsare utan bara att jag inte hunnit rensa. Bakom kulisserna får jag 60 spammeddelanden om dagen. Men så snart jag har lite tid ska jag lägga upp en antispamlösning och göra om designen lite mer, grönt och rosa var fint ett tag men nu vill jag göra något nytt. Håll utkik!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Blandad kompott

 1. Leah skriver:

  Det kanske är vanligare än vad man tror, på något märkligt sätt. Var i vintras på Elgiganten på Kungsgatan där de spelade Pulp Fiction-soundtracket. Blev något förvånad när jag någon minut senare besökte Siba tvär över gatan och hörde att de spelade samma skiva.

 2. Johanna skriver:

  GI-hamburgare på Max, vilken grej, det måste jag pröva så fort som möjligt! Den var inte rätt torr och trist då som deras Delifresh-burgare som inte ens med god vilja kunde kallas ”okej”? / Johanna = en tvättäkta Max-are

 3. Reblo skriver:

  ooooh nej, jag gillar delifreshen också. men GI-burgaren var allt annat än torr, den innehöll inte ens ngt bröd eller så. bara kött, sallad, ost och ngn sås.

 4. Emma skriver:

  Men vilka har godast hamburgare då?
  Max såklart.

Kommentera