Popjunkien

Favoritoutfit från Sex and the city

Hos Ida snubblade över ett roligt bloggtema, favoritklänning från Sex and the city. En av mina favoriter har länge varit den knallgröna Juicyklänningen Carrie bar när Sarah Jessica Parker var gravid, men när jag nu bläddrade igenom ”The look” på SATC hemsida hittade jag en massa nya intressanta.

Den här är lite rolig eftersom den är väldigt mycket Flashdance:

Det är är en annan favvo, från den uteblivna dejten med Big när Carrie i stället åker till BB för att stötta Miranda. Hela outfiten är underbar, från skorna till håret via kappan:

Jag tycker annars att sista säsongens mode var helt oemotståndligt, som om de alla vuxit in i sina stilar. Fast hu, har de verkligen sett ut så här någon gång?

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Favoritoutfit från Sex and the city

 1. Ida skriver:

  Visst kan man sitta vid den där SATC-sidan i evigheter?
  Och som du skriver om sista bilden: hu! Vad hände där egentligen?

 2. anna skriver:

  jag har alltid haft svårt för de skorna som carrie har när miranda ska föda.
  samma med sista bilden. varför hade miranda den stilen på den tiden? why.
  för övrigt är jag helt inne i mitt SATC-race-universum just nu! yey!
  carrie/SJP är alltid en inspiration!

 3. Reblo skriver:

  Javisst, Carrie är så viktig att jag inser att jag inte ens kom mig för att kommentera de andras stilar. Men Mirandas resa från butch till cool yrkesmamma är värd en medalj bara den.

 4. Linda skriver:

  Jag är också inne i mitt SATC-race och har hittat så mycket som jag tycker är snyggt. En massa klänningar om inte annat så nu till våren/sommaren lär det bli en hel del såna för min del! En favorit är den som Carrie har när hon ska besöka psykologen (säsong 2 tror jag) och precis har träffat Jon Bon Jovi i väntrummet in.

Kommentera