Popjunkien

GMT = MTV?

En sak jag funderat mycket på men inte tagit reda på är varför MTV:s program aldrig börjar på ett hel eller halvslag av en timme trots att det står så i tablåerna. Alla inslag börjar i stället upp till tio minuter för tidigt – om de nu kämpar för att få tittare borde väl tablån tightas till lite tidsmässigt?

Medan ni dubbelkollar om det är så hemma hos er också så ska jag googla/ringa lite och ta reda på anledningen.

Och när jag ändå är igång undrar jag varför:
- Man envisas med att tevesända Grammisgalan?
- TV3, ZTV och TV8 har lägre volym än andra kanaler?
- Samma Fab5-avsnitt repriseras minst fyra gånger?

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till GMT = MTV?

  1. anna skriver:

    grammisgalan i ¨år var hemsk. jag vred mej. men jag kollade ju enbart för kent. varför stängde jag inte av efter det?

Kommentera