Popjunkien

Favorit i repris

Ni som hängt med från min gamla blogg kanske minns min återkommande ”vad googlar folk på”-aktivitet. Dvs vilka sökord hos google (eller andra sökmotorer) leder just till mig.

Efter att ha fått upp Sitemeter har jag nu süperkoll på besökare och sådant, därför kan jag avslöja topplistan över sökord:
1. Hans af Klas (den underbara P3-profilen från Wallraff)
2. Radio Dept – This past week (årets mest välkomna låt)
3. Linda och Fadde (yes folks, verkar som BB-Linda blir även den här bloggens mest eftersökta person. Intressantast är att någon i Rumänien har sökt efter dem, på engelska. De kanske är intressantare än man tror)

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Favorit i repris

 1. Maija skriver:

  Okej, jag har en till Radio Dept-relaterad kommentar: på en gästbok på nätet där jag hänger för att hitta populärkulturella tips och referenser, pratade man häromdagen om att Radio Dept i This past week låter ”mer Superswirls än någonsin”.
  Kommentarer från en riktig Etunachic?

 2. Crusoe skriver:

  Oj, jag vet inte egentligen… Som bekant har jag själv aldrig varit ett Superswirlsfan så jag är nog inte insatt nog att ge schysst bedömning. Däremot tycker jag nog att Radio dept är roligare och mer speciella är Superswirls. Elakt uttryckt: det kanske finns en anledning till att de senare inte brejkade 

 3. annan skriver:

  Mina 10-i-topp-sökord just nu (alltså som leder folk till min sajt):

  1. marit
  2. bröst
  3. bergman
  4. black
  5. linda
  6. rosing
  7. stora
  8. rose
  9. Musikmaskin
  10. död

Kommentera