Popjunkien

Raggadish javisst

Jag älskar Raggadish på SVT. Och jag älskälskääälskar David Bexelius som är programledare. Han är rolig, karismatisk, lyhörd och opretentiös vilket gör att han tar relationen med intervjuoffer och tittare så himla naturligt och bra. Dessutom är inslaget där kändisar får berätta om sina minnen av de kåta tonåren ett skitsmart sätt att visa att alla varit där på nåt vis.

Programmet är nog vad Bullen var för min generation med den viktiga skillnaden att ungdomarna idag kan interagera med program och programledare på ett helt annat sätt. På vår tid kunde man skicka vykort eller ringa en telefonsvarare, idag kan man chatta med personer från reportagen och bli kompis med David på communityt Spinn.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Raggadish javisst

  1. Johanna skriver:

    Jag gillar också Raggadish, brukar kolla reprisen som går på helgerna om jag kommer ihåg. DB påminner mig faktiskt om en av dem jag skrev uppsats med, det är scary likt. Men ändå… snart 29 och så kollar man Raggadish. Fast det är bra att ha koll på vad som är på gång nu, hos ungdomarna. Man måste hänga med.

  2. Maija skriver:

    Maija hjärta svt:s ungdomsprogram! Ibland undrar jag varför det går att göra så bra teve för kidsen när typ ingen lyckas med att göra bra tidningar för dem. Men det handlar väl, som så mycket annat, om pengar, I suppose…

Kommentera