Popjunkien

Två miljarder fortfarande utan el

Ett av mina bästa slösurfartips är Boyahed.com. Idag levererar de ett sensationellt avslöjande, nämligen att två miljarder personer ännu är utan el efter stormen i helgen. Enligt Boyahed kommenterar Sydkraft det inträffade:

”Flest strömlösa hushåll finns Afrika, men också stora områden i Sydamerika och Asien är drabbade,” säger Jan-Erik Olsson, informationschef på Sydkraft som just fått del av siffrorna. ”De här stormvindarna verkar ha gjort betydligt större skada än vi först anade.”

Förutom roliga nyheter och den fantastiska listan över Sveriges 69 osexigaste (när kommer nästa?!) erbjuder sajten också den skvallriga Real life news som trots lite Ding Ding Värld-varning ofta leverar smaskigt avslöja-kändisen-bakom-rubriken-skvaller.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera