Popjunkien

U2

Efter den stora hypen kring U2:s nya skiva har jag verkligen försökt att ta den till mig, men nä. Den är intetsägande och enformig, och Bonos röst tröttande i längden. Vore trevligt om de t ex splittrades.

I stället lyssnar jag på Johnny Boys ”You were the generation that bought more shoes”, pretentiös titel javisst men jag tycker den är rolig. Särskilt den efterföljande raden ”…and you get what you deserve”.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till U2

  1. Wurkney skriver:

    Jag upptäckte U2 väldigt sent, och älskade dem mer än något annat band. Men jag håller med, vad kommer alla fantastiska ord ifrån? Visst, texterna är säkert jättebra om man orkar lyssna, men det orkar man ju inte. Vad hände? De har ju imponerat på varje ny skiva, så kommer det här eländet? Så sorgligt, så sorgligt

Kommentera