Popjunkien

”Vad som helst kan hända på 100 dagar”

100 dagar lät ju som oceaner av tid och jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle fullfölja #blogg100. Men det har jag gjort nu! Jag skrev till och med 101 inlägg på 100 dagar eftersom jag skrev två en dag. Och det är den mesta bloggintensitet jag haft sedan 2005.

Genrellt har det mest varit roligt och givande. Jag är verkligen så sjukt förtjust i blogggemenskapen fortfarande och som jag brukar tjata om är det ju läsarna som gör själva bloggen. Tack alla som läst och kommenterat! Också roligt att läsa alla er andra.

Men att tvångsmässigt skriva ett inläggen om dagen ger ju minst sagt rätt tunna inlägg ibland också. Det jag är minst nöjd med är att jag sänkt ribban en aning och skrivit mycket mer personligt (och tråkigt) än jag någonsin gjort. Mina flyttbestyr t ex, är de egentligen intressanta för någon annan än mig själv?

Men jag började #blogg100 med att konstatera att vad som helst kan hända på 100 dagar och det kan det ju VERKLIGEN. T ex kan man gå från att inte ha några planer på att flytta alls till att spontanköpa en lägenhet, renovera den och flytta in i den.

(här hade jag tänkt summera vad jag skrivit om under hela perioden men det var för mycket. Klicka här i stället)

Tack #blogg100 – vi ses på slutminglet!

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till ”Vad som helst kan hända på 100 dagar”

 1. Hanna skriver:

  Som jag tyckt om alla personliga inlägg, inte ett enda har varit tråkigt.

 2. Anna S skriver:

  Jag tycker det är spännande med flytten!

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Äe vad fina ni är, puss!

 4. 音ミクの音楽ソフトだけではないのような発射のニュースサイトとサイトを特徴として、ミクミクファンのためのイベントを組織することに取って代わった初音ミクのコスプレ活動において、しかし、より多くのあなたが初音ミクなければいけませんが、あなたですか?別々の袖でターンダウンカラージャケット、同様のミニのスカートとレッグカバーは、このユニークなを構成している最後に、ブルーのネクタイをこの均一な仕上げを与えます一旦あなたがそれの上に置いて、あなたは初音ミクの感がありますあなたがこのコスチュームによって移動することはないと

 5. ントです、そして、何千ものアーティストを引きつけて、漫画雑誌の有名人とファンは、映画グッズと大衆文化に関連したすべてのもの。ゲーマーとコスプレ悪魔に興味があるかもしれないかもしれない泣き声のコスチュームのためだけでなく、ゲームのコスプレを焦点に限定されます。しかし、あなたはない異常行為をされる、そして、あなたはあなたをパーティーに連れていったい薬とタバコの中毒を持っているならば、チャーリーシーンは、ちょうどあなたのためのコスチュームです。結構なすべてのことが、ありませんでした利得にあまりにたくさんのようです

 6. るだけでなく、オーストラリアとヨーロッパ。それは、本当にあなたの個人を開発するのはあまり難しくありません。あなたが良い仕立て屋であるならば、あなたは描写して、それをダウンロードしますが、文字の鮮明な絵を選んでください。の瓜生激安コスプレウィッグがあまりに冷たいです。あなたはアメリカで生まれ2。完全に、床まで届く長い緑の岬にある種の才能を加えて国王を彼女の衣装としての確立した輝く緑のかかとと同様にラインストーンティアラ。彼の多くの秘密があると、彼はとても大きな力を持っているのはなぜですか?理由は、まず瑠希也に会

Kommentera