Popjunkien

Problem träningshår: löst

En härlig sak med detta med #blogg100 (100 inlägg på 100 dagar) är att kommentarsfältet börjat leva igen. Jag frågade ju om träningshår häromdagen och fick så superbra tips att problemet nu är löst.

Extra roligt ur popjunkiehänseende eftersom tipsen både handlade om Britney Spears och den gamla härliga 90-talslösningen sicksackhårbandet. Hårbanden kostade en tjuga styck på Glitter och nu har jag redan hunnit träna tre pass med dem. Sitter som berget. Och jag känner mig som cirka Gwen Stefani eller någon annan nittiotalsikon när jag har det på mig.

Bilden lånade jag från Chic.se som i en artikel från 2010 menar att det är en hårtrend vi helst vill glömma.

Ni förstår ju att jag ska göra allt jag kan för att DET inte ska hända.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera