Popjunkien

Januarimusik = träningsmusik

Jag läste att träningslåtar varit de mest spelade på Spotify i januari. Samma här (förutom min all time high mest spelade platta ”Bamse – världens starkaste björn” hehe).

Det finns särskilt en låt som alltid spelas i slutet av mina träningspass, precis när man tror att man ska ge upp, när man redan hade givit upp om man hade tränat på egen hand. Då, när energin är nästan helt slut, så kör de igång Greyhound med Swedish House Mafia och det låter säkert jättelöjligt – men jag vet att det är låten som gör att jag orkar den där sista biten. Låten och gruppen.

För det är gruppdynamiken som gör hela träningsformen på Xtremefit så bra – om någon pressar/inspirerar mig att göra 30 armhävningar så gör jag dem. Om jag själv tänker att jag borde göra 30 armhävningar så går jag i stället och skopar upp en tallrik glass.

Inte för att jag inte äter glass, för det gör jag minst en gång i veckan – jag äter alltid vad jag vill, men jag gör det helst inte samtidigt som jag tränar.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera