Popjunkien

Lite om gravidkläder i februari

”Kan man få känna sig lite snygg” frågar Alexandra som är gravid i sjätte månaden. Om vi frånser den lilla detaljen att hon alltid är ursnygg så kastar vi oss in i ett svar på den frågan.

Hon vill ha billiga kläder som är figurnära, tight, i trikå. Då tycker jag att affärerna att vända sig till heter Gina Tricot, H&M och ASOS. Under min senaste graviditet levde jag i grejer från dem. Ofta tajta kjolar och klänningar med gravidstrumpbyxor under.

Jag klickade runt på ASOS i annat syfte i helgen och fastnade för den här klänningen för 349 kronor. Figurnära, tight, trikå, till okej pris? Check!

Mina gamla gravidklädesinlägg är borta nästan allihop. Men några få finns här. Och Alex, läs gärna hur uppgiven jag var när jag var i sjätte månaden sist.

Jag vågar påstå att den där hopplösa känslan hör till där någonstans i mitten av graviditeten och slutet av vintern.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Lite om gravidkläder i februari

 1. S skriver:

  Jag som bara är i början av min graviditet och som hittills bara har blivit plufsig och fått en tjock bula på magen, känner mig riktigt jäkla sunkig klädmässigt. Kan inte ha mina gamla kläder och mammakläderna fungerar inte än eftersom jag inte fyller ut dem – magen är ju bara en tjock liten bulle.
  Känns exakt som en hopplös period som aldrig tar slut :(

 2. Alexandra skriver:

  Ett helt blogginlägg som svar! Tack! Och snygg klänning!!

 3. Hanna skriver:

  S: i det läget tyckte jag att tights med långt och tight linne från Gina Tricot + kofta eller snygg liten jacka funkade fint.

 4. S skriver:

  Hanna:
  Tack för tipset!

  Det blev en väldigt negativ kommentar, kan jag känna nu. Jag längtar ju till kulan så att jag kan köra med de tajta kläderna som framhäver magen :) Det kändes i går bara lite hopplöst med det nuvarande läget.

Kommentera