Popjunkien

Om Popjunkien

Tre veckor kvar down under och jag använder min lediga tid till att greja med bloggen, bland annat. Funderade på om jag skulle göra om headern. Men vet ni? Jag tycker fortfarande den är så fin och att varje bild stämmer in rätt bra på mig, så den får vara en stund till. Tills jag bestämt mig.

Längst från vänster:

En bild på mig och Bobo, tagen för exakt fyra år sedan. För vi var i Australien då med, under den förra föräldraledigheten. Vi satt på ett tåg till Geelong – och dit ska vi faktiskt åka igen nu i helgen. Okej att jag har två barn nu men de ser nästan likadana ut så det gör liksom inget.

Bild nr 2 från vänster är David Walliams och Matt Lucas. Jag kan väl inte påstå att jag är Little Britain-frälst längre men bilden är rolig och illustrerar att det ofta är i Storbritannien jag hittar mina referenser.

Apropå det så är trean så klart bästa This Life, en av mina absoluta favoritteveserier genom åren. Och ni som hängt här länge vet att det var en följetong huruvida DVD:er och jubileumsavsnitt skulle visas även i Sverige. Åh, nostalgi.

Fyran är väl lite missvisande. Så värst mycket kändisskvaller skriver jag inte om längre, om jag ens någonsin har gjort? Jag tyckte i alla fall att ett braskande omslag passade in i det som bloggen en gång var. Att det var Angelina och Brad var mest en tillfällighet, egentligen var jag, och är ju, team Aniston.

Femman är Carrie och Aidan i Sex and the city. En vacker bild som funkade i litet format, men obs att jag inte är en Aidan-tjej annars. Men SATC är viktig för mig för att det var med den serien som jag i slutet av 90-talet förstod hur mycket jag älskar, och liksom kan, det den här sajten senare kom att handla om.

Jag och min kompis Sarah brukade kolla på varje nytt avsnitt på varsitt håll, samtidigt som vi pratade med varandra i telefon. En liten parentes är att Sarah är en av de vänner jag hälsar på varje gång jag kommer till Australien. Träffade henne, och hennes två barn, förra veckan.

Bild nummer sex är så klart Barney i How I met your mother. En av de bilder som fortfarande stämmer in mest på mig. Jag älskar HIMYM av anledningar som exempelvis de här träffsäkra. Den senaste säsongen är nästan den bästa. Fast min favoritkaraktär är inte Barney, det är Marshall. Samma sak här som tidigare: den här bilden gjorde sig bra i litet format.

(Headern gjordes av Åsa för typ tre år sedan. En av mina allra käraste internetbekantingar, har läst henne i snart tio (!) år). Jag hittade henne på Ord).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Om Popjunkien

 1. Katta Kvack skriver:

  Jag gillar också din header, så jag tycker du gör helt rätt i att behålla den.

  Men på tal om HIMYM – jag tycker nog precis tvärtom angående pågående säsong. Jag som älskälskälskat HIMYM sedan det började är helt galet och alldeles otroligt besviken på säsong 6. Jag vet inte riktigt varför, tycker inte att de når hela vägen fram med skämten. Marshall och Barney är den enda behållningen, Ted, Lily och Robin är jag urless på dock.

 2. Daniel Åberg skriver:

  Men… Det viktigaste med Little Britain-bilden måste väl ändå vara att de är utklädda till Pet Shop Boys?

 3. Åsa skriver:

  <3

  Jag kan göra en ny!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Katta: let’s agree to disagree på den första helt enkelt, men gud vad jag håller med dig om det andra. Allra helst om Robin. Man kan säga mycket om den karaktären med två saker som hon INTE är, det är rolig och en (bluärk) tomboy.

  Daniel: skamvrån på mig! Det måste varit därför jag valde den när jag tänker efter, musik OCH brittisk tv liksom.

  Åsa: raring.

Kommentera