Popjunkien

Aldrig i MIN chokladkopp i alla fall

Helena har nog en intressant poäng om surkärringar i det här inlägget men jag förmår mig inte läsa förbi inledningen. För jag fastnade i en så äcklig detalj.

I Camilla Läckbergs böcker doppar de tydligen smörgåsar med ost och kaviar i varm choklad.

Alltså: ost OCH freakin’ kaviar doppas i varm choklad?!

Jag måste kräkas.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Aldrig i MIN chokladkopp i alla fall

 1. Helena skriver:

  Jag vet! Det är så sjukt äckligt. Av flera anledningar: för det första dricker jag inte choklad, och det råder strikt kaviarförbud i vårt hem. Min man och jag tänker låta våra döttrar leva i villfarelsen att det inte existerar något som heter kaviar. Det kanske funkar tills de börjar dagis… Huvva.

 2. Astrid skriver:

  NASTY! Jag är i och för sig emot hela dunking-kulturen, tycker att ALLT som doppas är äckligt. Men det här måste väl ändå slå alla rekord? Fy.

 3. yevonde skriver:

  jag är som Astrid mot allt som doppas. Gillade det inte ens när jag var liten. Förstår inte alls vitsen med de där ballerina kladdkaka. Däremot gillar jag kaviar. :)

 4. Ylva skriver:

  Hoppas du förlåter om man (jag) går OT i en kommentar (fast håller med, läskigt värre). Har för mig att du länkade till en blogg om vad kändisar döper sina barn till, stämmer det? Kan inte hitta den nu, trots en del googlande (är inte expert iofs).

 5. Rebecca (admin) skriver:

  dunking-kulturen haha!

  Ylva: men självklart. Har gjort ett försök att svara i ett separat inlägg, var det vad du sökte?

 6. Bokbabbel skriver:

  Kan inte annat än instämma, men det var tydligen Läckbergs ex som gjorde så och Läckberg tyckte det var en lustig detalj att lägga in. Man reagerar ju iaf! :)

Kommentera