Popjunkien

Grossessan-paus

Det är inte hejdå för gott, men Anna, Malin och jag slutar skriva Grossessan hos Mama. Den som ”följer” bloggen lär inte bli chockad, uppdateringsfrekvensen är inte så hög, men det dåliga samvetet över att driva en ouppdaterad blogg är ett heltidsjobb bara i sig.

Det pratas inte så mycket om det i bloggvärlden tycker jag. Vi som spenderar timmar och åter timmar fritid på att researcha, intervjua och skriva och ändå känner oss otillräckliga när läsare lämnar besvikna kommentarer. För ett kort tips om ett gravidplagg och en intervju med en gravid kändis tar ganska lång tid att komponera. Särskilt när man själv inte längre befinner sig i målgruppen och bloggverktygen trilskas.

Samtidigt har jag det senaste året försökt ha en betydligt mer avslappnad inställning till uppdateringskravet och det är faktiskt jätteskönt. Jag skriver när jag har inspiration, punkt. Och eftersom den här bloggen och populärkulturen ligger mig varmare om hjärtat än gravidmodet så är det också här jag kommer lägga min största bloggkraft.

Dessutom måste jag frigöra tid åt mina nya (än så länge lite småhemliga ;) bloggprojekt. Och uppdatera bloggens utseende. Ska bara jobba och vara med familjen och hinna träffa mina kompisar och inreda klart min lägenhet och läsa böcker och allt det där andra som man gör när man inte bloggar.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Grossessan-paus

  1. clara skriver:

    Vadå, har du ett annat liv än att blogga?!
    Haha. Kul med hemliga nya projekt, nu blir det vårtider och nytt!

  2. Ganska precis den anledningen som jag pausade Bjooti. Prestationsångest trots oändliga timmar som jag lagt ned på bloggen. Men å andra sidan slängde jag mig raskt tillbaka till splodgy, startade nytt med tv-galen, och sitter i skrivande stund och filar på en tredje blogg. Kanske är jag en prestationsprinsessa trots allt.

  3. Hanna skriver:

    Hatart. Det finns så många bra ideer i huvudet, men så lite tid.

Kommentera