Popjunkien

Dream Cars och läsfest

Ibland bubblar någon ofärsk låt upp barasådär utan att man förstår varför. Jag har haft den här låten på hjärnan, och i lurarna, hela påskhelgen. Jag tycker den är så bra!

Annars har jag läst ikapp alla veckotidningar mitt föräldrahem kunde uppbringa. Har gottat mig i den fina blandningen Allas Veckotidning, Hänt Extra och Café. Finns inget mer vilsamt än att ligga i mamma och pappas vardagsrum med en tung tidningshög på magen och bara insupa allt från recept till påskbuffén till snyggingreportage med Carina Berg.

Och så håller jag på med trean (Club Dead) i Southern Vampire Mysteries och den är fan inte rolig alltså. Fungerar verkligen som förlaga till (fan-tas-tiska) True Blood men ju längre in man kommer i Sookies liv känns det bara… ointressant? Ändå verkar det inte bättre än att jag kommer läsa ännu en bok i serien och sen googla ploten i resten.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera