Popjunkien

Hjälp, jag hittade på

Jag känner mig otroligt provocerad av den här ”nyheten” om felskickade sms. Nyheten i sig, undersökningen till och med, kan jag ta. Men det förskräckliga caset de presenterar i anslutning. Det känns så fabricerat och liksom bara FEJK. Särskilt den efterföljande sms-dialogen mellan ”Ingrid” och Anna.

Jag har också fått och skickat fel sms. En person i min närhet har fått en sexpropå efter ett felskickat sms. Men ändå, ingen i hela VÄRLDEN skriver väl sms så här?

Nu Bengt har min man åkt kan du komma nu. De pirrar som sjutton ja du vet var. Jag väntar och längtar. Puss Ingrid

Eller så är det på riktigt och då är det min gissning att ”Ingrid” också bloggar om sex i en kvällstidningsblogg. Säkert ”Bengt” också. Och mannen.

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Hjälp, jag hittade på

 1. Therés skriver:

  Ursäkta en dum fråga, men vad är ett ”sexpropå”?

 2. Laskask skriver:

  Jag har skickat fel två gånger. Den ena gången skickade jag en snuskig invit till min lärarvikarie, vid det andra tillfället skickade jag ett sms som var tänkt till min syster till mitt dåvarande span. ”Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med Ola” skrev jag till Ola. Ola tyckte att jag var helfestlig och var säker på att jag skojade våghalsigt. Puh!

 3. Astrid skriver:

  Sommaren när jag var 14 fick jag ett sms när jag var ute på landet, vid halv ett-tiden en lördagnatt. ”Jag har fått napp! Ses imorrn!”. Åh jag kände mig så himla töntig då, kändes som att alla ”tuffa” var i stan och ute på klubbar, haha. Fast roligt i efterhand.

 4. Carreca skriver:

  Ho ho, fortsättningen är nästan ännu roligare, komplett med ”Bildspecial” där man får se hur sms:en ser ut på en mobilskärm.
  Upplösningen var ändå bäst:

  ”Ja han ringde och kom över. Jag fick vad jag behövde lite öm i dag. Kram Ingrid. Vem är du då? Jag är mullig och 62″.

 5. Hanna skriver:

  Hahahahaha, jag skrattar ihjäl mig!!

  Och åt Ola-kommentaren.

 6. Fredrik Thorén skriver:

  Fått massa felskickade på senaste! Men det är en väldigt främmande känsla när man får något sånt här: ”Hej Kerstin, Roland berättade att Sara är död. Vi beklagar sorgen och tänker på er. Vi minns henne som en guldgruva av berättelser. Varma Hälsningar E- och B- med familjer”
  Blev nere hela dagen.
  Och igår fick jag ett sms där någon själ ”fixade biljett till den där burlesqueklubben på fredag du ville gå på! Vi ses snart!”

 7. Rebecca (admin) skriver:

  men åh vilka bra bidrag ni kommer med. Fastnar mest för det som Fredrik berättar, så mysko att skänka den typen av omtanke via sms.

  Therés: med sexpropå menade jag förslag om att ligga. Eget hittepåord :)

 8. Sven skriver:

  Min syster skulle skicka sms:et ”Hoppas du får kul ikväll!” till min mamma en fredagkväll, men skickade istället ”Hoppas du får kuk ikväll!”

 9. Tove skriver:

  Eller hon som istället för att visa upp sms-biljetten för spärrvakten visade sms:et ”Du knullade musten ur mig. Min kropp är inte van vid tempot.”

  Skamskölja.

Kommentera