Popjunkien

Astrid, Harold, Tiffany och Liza

Alltså, varför får aldrig Astrid Lindgren nobelpriset?

Nej jag skojar. Vanligtvis är det ju ingen som någonsin läst författaren som får Nobelpriset, men vad jag förstår är årets pristagare Harold Pinter rentav lite poppis. Själv känner jag inte till honom alls, men jag är å andra sidan en väldigt nöjd mainstreamläsare.

Min man skrockar dock förnöjt över att faktiskt inte bara känna till Pinter utan över att en gång har varit lite tjenis med honom. I jobbet har han träffat Pinter en del och har ikväll berättat en kul historia om hur Pinter bröt av benen på en järnsmidesstol när han försökte fly från en geting. Vilken Lassie va?

Vem var det förresten som Tiffany Persson tyckte borde få nobelpriset? Liza Marklund?

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Astrid, Harold, Tiffany och Liza

 1. sabina skriver:

  Jag är jättenöjd över att jag känner till Pinter sedan tidigare. =) ”Läst” har jag inte gjort eftersom han i huvudsak är dramatiker – så jag får stoltsera med att jag varit med och producerat en teateruppsättning av Pinters Hemkomsten i stället.
  (Och bara det resulterar i en hög med helt andra Lassies…)

 2. Mats Andersson skriver:

  Eller Jan Guillou för han skriver så bra böcker om han Arn. (sagt med skånsk transaröst. :) )

 3. Hanna skriver:

  Ja jäsikens vilken Lassie!

 4. Maria skriver:

  Älskar!

 5. Mobilt bredband skriver:

  Excellent post. ? am dealing w?t? many ?f th??e issues as well..

 6. ljudbcker skriver:

  I don’t even know how ? end?d up here, b?t I thou?ht t?is post ?as good.

  I don’t know ?ho ?ou ??e ?ut certa?nly ?o?’?e
  go?ng to a famous blogger ?f y?u ?ren’t ?lready ;
  ) Cheers!

Kommentera