Popjunkien

Robert Drakwind och Arwen Bergström

Ha ha ha. Robinson-Robban byter efternamn, från Andersson till Drakwind. Roligast är ju att han inte riktigt får till räkneexemplet – jag antar att han vill säga att det finns 349 999 Andersson för många.

Förresten är det tydligt hur kvällstidningsvan Robban börjar bli. Först ville han heta Stoorm för att det skulle bli roliga rubriker. Men Drakwind låter ju helt löjligt – som något ur ett rollspel. Som den där Arwen i Top Model – undrar hur roligt hon tycker att Sagan om ringen är om 20 år? Ska hon byta tillbaka då?

Jag har svårt att förstå det där med tagna efternamn överhuvudtaget, det är så pseudoöverklass på något vis.

(Samtidigt som jag själv gladeligen gifte bort mitt vanliga son-namn…)

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Robert Drakwind och Arwen Bergström

  1. Hanna skriver:

    Fast då heter väl massor av svenska barn Arwen kan jag tro.

  2. mamselamsen skriver:

    Jag tycker att han Robban, bara är så himla patetisk.

  3. sodan skriver:

    jag trodde först att han hade bytt namn till hawkwind, alltså som bandet lemmy var med i innan han startade motörhead. ja, jag läste snabbt och lite slarvigt… i övrigt tycker jag namnbyten av den sorten är lite fånigt, men med ett ovanligt efternamn som mitt kan man ju tycka det utan att egentligen tänka efter. men drakwind, för tusan??

Kommentera