Popjunkien

Marmor och plywood

När jag inte jobbar så gör jag något med lägenheten. Som att flytta saker från en låda till en annan låda eller åka till IKEA för att köpa rätt krokar eftersom förra vändan resulterade i fel krokar.

Och så kör jag Stockholm runt och hämtar upp diverse Blocket-fynd. Som marmorbordet jag bloggade om häromsistens. Har nu hittat och fraktat hem ett jättefint som jag tänker behålla tills jag hittar ett ännu finare. För än har jag inte hittat det perfekta känner jag. Och storheten med Blocket är ju att man kan sälja vidare det man själv köpt om man ångrar sig.

Nästa materialjakt är efter saker i plywood. Vill bygga en plywoodhistoria i vardagsrummet, till förvaring av multimedia och böcker. Skiss och bygge i sommar, förhoppningsvis.

Så här fint är förresten marmor och plywood ihop. Synd att köket redan är klart, annars hade jag lätt övervägt att kopiera den här looken.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera