Popjunkien

Arrested Development

Det är lika bra att jag erkänner att jag aldrig riktigt fastnat för Arrested Development. Det kom i en tid då jag inte kollade så mycket tv och jag har aldrig tagit mig tid att kolla ikapp heller. Men så kom Netflix och nu har jag sett hela härligheten ända från start. Och det är en av de absolut bästa serier jag någonsin sett. Den är så skruvad och så snabb och så annorlunda. Under mitten av säsong två kände jag efter varje avsnitt att det inte kan bli bättre än så här.

Men det kan det! Idag blev det klart att den efterlängtade fjärde säsongen släpps den 26 maj. 15 avsnitt, alla på en gång, bara på Netflix.

Det finns väl egentligen bara ett sätt att sammanfatta den nyheten på?

I’m afraid I just blue myself.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera