Popjunkien

”Auburn cockrocket”

Varje gång jag ser autocorrect-länkarna delas på Facebook tänker jag att jag inte kommer skratta. Men varje gång skrattar jag så jag får ont i kroppen.

När jag läste de 30 roligaste försöken att ta sig ur autocorrect-knipan igår mådde jag till och med lite illa, så mycket flabbade jag.

Men jag kan fortfarande inte sätta fingret på vad det är som är så kul. Vissa av dem är ju så uppenbart påhittade. Det måste vara igenkänningsgrejen och tanken på att hamna i en sån situation själv.

Inte för att det någonsin skulle kunna hända mig. Jag har självklart inte autocorrect igång eftersom det då är helt omöjligt att skriva sms. ”Auto crustacean” stjälper ju oftare än den hjälper.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till ”Auburn cockrocket”

  1. Alexandra skriver:

    Usch
    har fortfarande dåligt samvete över den där gången jag skickade ” ”Mesen vad har hänt?” till min kompis som låg inlagd på sjukhuset.
    Mkt opassande.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    ångest! Jag såg i en bekants flöde hur en person råkade skriva en positiv nonsenshälsning i stället för ”beklagar sorgen” när en nära släkting hade gått bort. Minns inte nu vilket ord, men hon hade sååån ågren sen.

Kommentera