Popjunkien

Hej och välkomna till roliga timmen

Lite nöjd är jag över att jag var först (?) med att länka till Robin Stjernbergs goat edition. När jag hittade den hade den bara 60 views, idag har den 270 000 typ. Nu tror jag inte på något vis att jag var katalysatorn men det var kul att fånga det så pass tidigt.

(Förlåt, det där är det störigaste internetbeteendet jag vet. Hela Först!-mentaliteten. Men jag kunde inte låta bli).

Ett annat roligt Youtube-fenomen som vi skrattat åt här hemma i veckan långt ifrån nytt. ”Shred” var populärt för tre år sedan och går ut på att byta ut ljudet på konsertvideos mot en mycket mer amatörmässig version. Lite som bad lip reading men med musik. Görs ofta på Creed-låtar, men även andra band. Som denna jä-hätt-e-ro-li-ga med Kings of Leon.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Hej och välkomna till roliga timmen

  1. Johanna skriver:

    Men då måste ju det här ses som någon slags hybrid mellan BLR och shred: http://www.youtube.com/watch?v=JI1kq6CA_38&feature=share&list=UU67f2Qf7FYhtoUIF4Sf29cA

    Min bild av Beyonce har för alltid förändrats.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    hahaha, båda så himla lol

Kommentera