Popjunkien

Fredagsmys

Det är bråda dagar för oss ostbågelovers. Både OLW och Estrella har nya urgoda ostsnacks, och det är faktiskt så att jag har riktig beslutsvånda när jag ska välja fredagsmys. För jag tycker om flera!

Ikväll åt jag i alla fall de nya Cheez Hearts från OLW. Som Katta Kvack skrev häromsistens: de smakar som ostbågar gjorde när man var liten. Dvs jättegott.

Men exakt lika goda är Estrellas nya cheddarbågar. Smakar också som… ostbågar gjorde när man var liten. Sådär sprött men med rund eftersmak. Utan att vara sådär mäktiga som vanliga ostbågar lätt kan bli (sorry guys, jag älskar er ändå).

Och nästan lika goda är de senaste i raden av jumbobågar. Åh jag minns när jag åt den allra första stora ostbågen i mitt liv, i slutet av 80-talet. Jag trodde det var ett fabrikationsfel och hade i en sekund hela världen i mina händer (dvs ett knippe presentcheckar tillbaka som ursäkt) men insåg vid nästa grabbanäve att det var meningen att de skulle se ut sådär. Nåväl. Årets variant är också godare än vanliga ostbågar. Tips!

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Fredagsmys

 1. Andreas skriver:

  Själv är jag glad att någon äntligen fattade vad som är gott med ostbågar och gjorde en hel påse med cheez cruncherz :)

 2. Rebecca (admin) skriver:

  ”fattade vad som är gott” haha. Jag är tvärtom här, föredrar dem så okrispiga som det bara går…

 3. Wibjörn skriver:

  Tips: du måste lyssna på senaste avsnittet av Simon Gärdenfors podcast Arkiv Samtal – en timmes ”ostsnacks-SPECIAL”, med Hanna Fahl. (Not kidding :) )

 4. Andreas skriver:

  Nä nä, det vet väl alla att det är de kompakta misslyckade ostbågarna som är de godaste, helst en dag gamla också. :)

Kommentera