Popjunkien

Kan man göra plankan när man är förkyld?

Jag är hemma med feber och har fått så otroligt mycket jobb gjort. Suttit med datorn i knät i sängen och betat av sak efter sak på att-göra-listan. Så när jag kommer tillbaka i morgon är jag både frisk och ikapp med allt jobb. Win-win!

Och då detta är den första förkylningen sedan jag började träna har jag haft tillfälle att undersöka hur det påverkar min upparbetade kondition. Springa vågar jag inte, heller inte göra några uttömmande övningar. Men några plankor kan ju inte vara så farligt?

Så jag googlade ”Kan man göra plankan när man är förkyld?” och enligt Olgas kommentarsfält kan man det.

Sagt och gjort. Gjorde tre snabba repetitioner på vardagsrumsgolvet nyss: 3×1 minut. Min 6-åring tog som vanligt tiden med min iPhone. Roligt och effektivt!

Sen behöll han visst telefonen och började spela Cut the rope i stället.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera