Popjunkien

The Wire

Nu har det snart gått ett år sedan jag såg The Wire. Jättesent i tevebloggarsammanhang, jag vet. Men jag var också otroligt nöjd med att ha alla avsnitt tillgängliga och helt girigt kunna bara ”ett till, ett till”.

Det jag vill ha sagt med det här inlägget är egentligen bara detta: det har gått ett år sedan jag sträcksåg hela serien.

Och nästan varje dag tänker jag på att jag skulle vilja se den igen.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till The Wire

  1. mikebike skriver:

    Det är om några veckor exakt tre år sedan jag såg klart the wire. Och precis som du skriver. Jag tänker fan på det nästan varje dag. Eller så fort jag ser nåt jag gillar. Undrar om jag kommer gilla någon serie på samma sätt igen. Troligen inte. Dags att se om.

  2. Josefine skriver:

    Haha… skulle precis skriva att det var exakt 3 år sen vi såg klart the wire. Minns det ganska tydligt eftersom vi plöjde igenom det som besatta när jag var gravid och sista två säsongerna när vi hade kommit hem från bb såg vi i soffan med tintin liggandes mellan oss. Vill verkligen se om den.

  3. Maria skriver:

    Jag sparkar mig själv lite nu för att jag köpte boxen i söndags och fortfarande inte har börjat titta.

Kommentera