Popjunkien

”Madonna fläskar på”

Det här var väl lite roligt?

Nämligen att Aftonbladet intervjuar yours truly om Swedish House Mafias PR-strategi. Jag pratade helt från hjärtat och sa sådana saker som ”en pr-raket i tre steg” (vilket enligt mina kollegor är typiskt Rebecca-på-jobbet-prat) och ”Madonna fläskar på med en stor turné” (vilket enligt mig själv är typiskt Popjunkie-prat).

(Men jag skiljer sällan på mitt jobbjag och mitt eh… vanliga jag. För en av mina små ödmjuka insikter genom åren är att även osäkra tjejer från landet kan ta för sig i medievärlden i storstan, bara genom att vara sig själva.

Jag fick ett annat fantastiskt bevis på det i veckan och jag ÄR så glad och stolt).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till ”Madonna fläskar på”

  1. Malin skriver:

    Du är bäst!!

  2. Sofia skriver:

    Kul! Well done ;)

  3. Onkel Johansson skriver:

    Mkt bra, coola du!!!

Kommentera