Popjunkien

Svenska Project Runway

Jag vill skriva ett kort yay åt att Sofi Fahrman ska leda svenska Project Runway i höst.

Project Runway är min stora realityfavorit, jag har sett alla amerikanska avsnitt hittills inklusive den senaste svaga all stars-säsongen, så mina förväntningar är höga. Men vi vet ju hur det brukar gå när svensk teve ska kopiera internationell tv.

Just därför tycker jag att valet av Sofi inger visst framtidshopp. Hon är precis som Heidi Klum fascinerande och färgstark på många sätt och i många sammanhang: både i modesvängen och som affärskvinna. Hon är medievan och liksom… larger than life på ett sätt som passar så bra in i programmet.

Nu hoppas vi bara att Jonna Bergh blir en de fasta jurymedlemmarna. För Project Runway som programidé är så intressant att man inte behöver importera en massa hollywoodsvenskar som i Top Model.

Med bara lite glam, och mycket kaxig modekoll, kan det bli bra på riktigt.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Svenska Project Runway

  1. Hoffafloffa skriver:

    Vad roligt, det hade jag helt missat! Min realityfavorit också. Undrar vem som blir den svenska motsvarigheten till Tim Gunn?

  2. britta skriver:

    Men, iiih! :) Ja, _vem_ blir Tim Gunn? Jag hoppas på Lars Wallin. Han känns tillr sympatisk.

Kommentera