Popjunkien

Michael Hutchence och Paula Yates

Häromdagen hamnade jag i en såndär surfningskedja som aldrig tar slut. Jag lär ha börjat med något om Australien, och satt sedan i timmar och läste om Michael Hutchence och Paula Yates. Det är något med deras historia som är så fascinerande och så sorglig.

Att det gick många år från första mötet innan de blev ett par.
Att de då fick en så jättekort stund ihop.
Att de båda dog så himla onödigt och tidigt.
Att deras dotter blev föräldralös vid 4 år.

Kolla deras första möte 3.16 in i det här klippet. Den unga, oförstörda attraktionen! De blev inte ihop förrän många år senare.

Hutchence bildade ju powerpar med flera andra kända kvinnor innan han blev ihop med Yates. Helena Christensen till exempel. Och Kylie Minogue. Älskar par man glömt att man minns! Påminner om Old Loves igen.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera