Popjunkien

Sova i direktsänd radio

Jag cyklar till och från jobbet varje dag. Och när jag gör det lyssnar jag på radio. Alltid Tankesmedjan (apropå Rebeckas krönika idag och mitt tidigare hyllningsinlägg här) men eftersom de har en dags fördröjning (varför?!!?) på sina program i iPhone-appen måste man ibland ta vad man får.

Det är bakgrunden till att jag igår kväll livelyssnade på Musikguiden med Erik Amarillo. Inte min kopp te om man säger så, men vem är jag att stanna mitt på Skanstullsbron för att byta program i motvind?

Så kom det sig att jag för första gången i mitt liv lyckades höra en man sova i direktsändning. Klicka här och lyssna själva, t ex vid 9 eller 13 minuter.

(välj klippet daterat 31 maj kl 18.30).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Sova i direktsänd radio

 1. Anna skriver:

  Såg jag dig och Bobo på Gullmarsplan idag? I sällskap av annan pappa med barn, och det barnet grät och pratade om att han ju viiiiille leka med Bobo? Tyckte jag kände igen ett av barnen från bloggen, om inte så finns det i så fall en till sötunge i stan som heter Bobo!

 2. Rebecca (admin) skriver:

  ja det var vi :)

  (med våra grannar, efter 4 timmar på Tekniska museets LEGO-utställning. Det blev inget mer lekt idag, hehe)

 3. Anna skriver:

  Kul! Du såg så himla fräsch och snygg ut!

 4. Martina skriver:

  Han Magnus som skrivit Cocaina var på morgonpasset en dag och han sover också när han pratar. Inget att rekommendera när man ska vakna.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  men oj Anna, vad glad jag blir!

Kommentera