Popjunkien

Vad hände med…?

När man varit en del av bloggvärlden så här pass länge kommer man ibland på att man saknar gamla bloggkändisar. Senast i raden för mig var Sigrid, en av de allra första unga modebloggarna, hon som hade undertiteln ”det är hon som alltid bär klänningar”.

”Vad hände med Sigrid?” frågade jag på Twitter igår och fick lite olika input. Johanna mindes att hon slutade blogga för att bloggen stressade henne. Sessan påminde mig om den här klassiska bloggbilden: Sigrid är så liten/väskan är så stor att hon kan krypa ner i den. Fin!

Det som är roligt med att bloggfenomenet är så konstant är när bloggkändisar hinner försvinna och göra comeback. En variant jag gillar är den som Marla gjort. var hon en singelbloggande expressionistanu en snart tvåbarnsmamma.

Vilka gamla bloggkändisar saknar ni?

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Vad hände med…?

 1. Doris och Rita skriver:

  Saknar Carreca. Sen så saknar jag hur modebloggarna var i början, när de var av, om och för ”vanliga” modeintresserade människor.

 2. Johan skriver:

  Instämmer: Carreca är saknad! Med en dåres envishet besöker jag fortfarande den bloggen i hopp om ett nytt inlägg.

  Konventionsknullaren (om jag minns namnet rätt) är också saknad.

 3. AMO skriver:

  Sigge Eklund!

 4. Katta Kvack skriver:

  Gah, jag kommer inte ihåg hennes namn, hon som jag saknar, men ack vad bra hon var. Darn!

 5. Andreas skriver:

  Inte så många nybloggare, men väl folk från Lunarstorm och Livejournal osv.

 6. Petra skriver:

  Anna och Malin som var första modebloggarna i Sverige.

  Minns oxå Sigrid.

  Så saknar jag Amme. Hon som dog.

 7. Rebecca (admin) skriver:

  åh, Amme! Och Carreca! Anna och Malin har jag tack och lov i mitt liv fortfarande (tack vare bloggarna, of course) <3

 8. Jenny skriver:

  Ha, jag höll på att ramla av cykeln förut idag när jag bestämt tyckte att jag såg Sigrid på stan (Gbg)- precis efter att jag läst det här. Om det verkligen var henne kan jag väl i och för sig inte ta gift på, men bra likt i varje fall.

 9. Ylva skriver:

  Jag saknar moderniteter! Hörde verkligen till en av mina favoriter bland modebloggar!

 10. marla skriver:

  Ops! Såg inte att du länkat förrän nu. Kul! Tack!

 11. Mel E skriver:

  Saknar Doris och Rita.
  (Vi har ju återuppstått, som ”slowblog”.)

Kommentera