Popjunkien

Jag kastar sten i glas(ögon)hus

I Svensk Damtidnings bröllopsguide som kom ut förra veckan är jag intervjuad i egenskap av PR-människa. Köp den och läs om hur Daniel Westling ska hantera sitt ”nya liv”. Jag är rätt nöjd med råd som byt frisyr (hej, jag ÄR ju hårbloggen) och bli en jämställd hemmapappa. Jag flikar också in att han borde byta till lite modernare glasögon, kanske några formgivna av släktingen Oscar Magnuson.

Bara det att jag råkar kasta sten i glashus. På bilden som togs av legendaren Charles Hammarsten har JAG glasögon på mig. Och mina är i princip exakt likadana som Daniel Westlings. Ooops!

Min ursäkt är att jag är gravid. Man får sämre syn av att vara gravid och rekommenderas inte byta glasögon då. Så snart jag är klar med babygrejs ska jag fixa både linser och fler roliga bågar. Jag vill bland annat ha såna snygga som Linda K men jag måste ha flera par för att kunna byta. Är så TRÖTT på att ha ett enda utseende jämt.

Min jakt på nya bågar kommer ni kunna följa på Amelias glasögonblogg – ska bara leverera en bebis först.

Terese och Rebecca Blog Awards

Tack till Felicitas för bilden från Blog Awards i höstas. Jag och Sparkibaken-Terese på bilden. Båda har vi betydligt större magar just nu…

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Jag kastar sten i glas(ögon)hus

 1. Miss Muffin skriver:

  Hahaha… jag måste gå till nån affär och kolla i Svensk damtidning för att skåda denna lilla fadäs!

 2. Jane skriver:

  Tack själv! :)

  Och jag håller med – ett kul misstag! :) Men du är ju hormonpåverkad och allt sånt där (fördelar med att vara gravid – man har ALLTID en ursäkt för sitt beteende!), så det är ingen fara på taket! ;)

 3. Terese Alvén skriver:

  Visst är det skönt med allt man kan skylla på sin graviditet. Trötthet, förvirring – you name it – jag har äntligen något att skylla på … :-) i alla fall i runt sex veckor till, sedan kan jag väl skylla på amningen?

Kommentera