Popjunkien

Ingen förstår mig som min frisör

Jag älskar att jag efter femsex år hos samma frisör kan ringa i panik och bara ”jag ser så VANLIG ut i håret, jag är inte van med det” och bästa Sarah bara ”men kom hit i morgon bitti så fixar vi”. Och bara genom att titta på håret (i mössfrisyr dessutom) genast ser vad som är fel: ”det är för hälsosamt”.

Jag har liksom haft långt, slitet och trassligt med (avsiktligt) blekta toppar så länge att när vi för två månader sedan klippte av det blev det helt… vanligt.

Men i morse stökades det till och om några veckor färgar vi igen. Mitt extremt raka hår kan jag dock inte göra mycket åt, tror till och med jag har rakare hår än Jason Schwartzman.

(jag har tjatat om Sarah så länge på nätet nu att det titt som tätt dyker upp folk som har läst mina omdömen om henne på diverse forum. Mejla mig om du vill ha numret!).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera