Popjunkien

Ljummen

Ikväll är det dags för sommarens andra kväll på Stockholms mest sympatiska festival: En ljummen i gräset i Vinterviken. Och självaste Romeo Stodart spelar!

En fiffig sak är att barn är välkomna och att det finns lite leksaker och så. Förra gången letade vi grodyngel och jag satt i en myrstack. Ändå har jag inte bestämt än om jag ska gå. Att ha med en treåring på festival är bra mycket mer energikrävande än det ser ut på papperet.

Åh tänk när han var fyra månader och vi var helt självgoda och bara ”superenkelt att ha med barnet överallt ju”. Nu ÄR han fortfarande ett lätt barn men det är ju inte direkt sitta-på-en-filt-och-lyssna-på-indie på honom när det finns grodyngel i en farlig damm tio meter bort.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Ljummen

  1. annan skriver:

    Du kanske förstår att jag kan relatera till detta.

Kommentera