Popjunkien

Britney igår

Hon sjöng nästan inget live. Bara en enda gång släppte hon dansandet och grabbade mikrofonen och det var fina Everytime. Jag älskar videon men man får inte embedda den. Kolla på den här.

Annars då? Jo det var en show från början till slut. En nycirkus med scenen i mitten och massor med dansare, akrobater och clowner. Folk ramlade upp ur golvet och ner från taket. Det bästa momentet i hela konserten var när alla dansarna gjorde en liten sologrej till ett låtmedley av olika hits.

Britney är en freak show, i ett ofrivilligt utanförskap, och hela konserten bygger på det. Jag tycker det är lite sorgligt att måla in sig själv i ett sånt hörn. Hon är ju otroligt mycket mer än braskande rubriker. Samtidigt var det ju otroligt färgsprakande och aptitligt att titta på.

Men låtarna, njae. Förutom ”Everytime” dårå. Jag hade nog trott att hon skulle sjunga själv mer än hon gjorde. ”Svårt att sjunga live när man dansar” kanske någon säger och då tänker jag att dansen var inte så särdeles speciell heller. Väldigt mycket ena-armen-över-huvudet-och-vicka-högerfoten-fram-och-tillbaka.

Men Britney är Britney är Britney och jag är glad att jag var där.

Läs mer: Aftonbladet, Expressen, DN och SVD.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Britney igår

  1. olle skriver:

    skulle kunna sjunga den där nanne-låten från typ 99 nu men jag avstår för du förstår vad jag menar ändå. herregud.

Kommentera