Popjunkien

EU-hår

För ordningens skull MÅSTE den här artikeln med medföljande bild läggas in i registret över höga hår i mediebruset.

Här är de tre tidigare exemplar, samlade i ett inlägg.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till EU-hår

  1. Malin skriver:

    Hahaha! Jag har följt henne oerhört mycket i pressen de senaste veckorna bara för att få chans att se fler hjälmföningar. Det sjuka var att jag läste en intervju med henne i Svensk damtidning (!) där hon får frågan (jag citerar): ”Hur visar sig din fåfänga?” -Jag kämpar ständigt med mitt hår. Det lockar sig helt vilt och jag försöker göra allt för att få det på plats.
    Då tyckte jag lite synd om henne :)

  2. sara skriver:

    Ingen av våra svenska tävlande kommer i närheten av den här norska donnan jag såg på tv i vintras. Vi snackar en höjd som får Marge att bli orolig;

    http://sarabarasara.blogspot.com/2009/02/kolla-in-hjalmen.html

Kommentera