Popjunkien

Fierca stockholmare

Just nu kör Stockholms stad en reklamkampanj riktad till fotgängare. Budskapet är att man ska ta ögonkontakt med bilförare innan man korsar ett övergångsställe.

Det roliga är att de tre personerna i annonserna vänder huvudet så övertydligt att det ser ut som de är med i en fotografering för Top Model. Vilket de på sätt och vis är. Men varje gång jag tittar på annonsen så tänker jag att Jay Manuel står utanför bild och bara ”gå, gå, gå, POW” för att coacha fram varje bild.

Läs om kampanjen och titta på bilderna här. Mannen med flinten är mest fierce tycker jag.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Fierca stockholmare

 1. Johanna skriver:

  Hej,

  Först och främst får jag be blogginnehavaren om ursäkt för att jag skriver en totalt orelaterad kommentar. Hoppas att du har överseende. Nu till mitt ärende: jag behöver folk som kan tänka sig att delta i en kort undersökning (magisteruppsats engelska institutionen SU) om code-switching på bloggar och i bloggkommentarer (Code-switching betyder att man skiftar mellan svenska och engelska i tal eller text). Maila mig på filmagessay@yahoo.com för mer information och för att svara på 7 korta flervalsfrågor. Stort tack på förhand!

  Vänliga hälsningar
  Johanna

 2. Rebecca (admin) skriver:

  ha ha, du kunde inte ha hittat mer rätt. Här är det svengelska som gäller hela dan :)

  Jag mejlar!

 3. annan skriver:

  Haha, ja! Hoppas att de fått catwalklektioner av miss Jay.

Kommentera