Popjunkien

Public service-krig på Söder

Är det bara jag som tänker att det är lite konstigt att P3:s popkulturredaktion arrangerar onsdagsbar på Strand samtidigt som SVT:s Popcirkus kämpar på på Debaser Medis några kilometer bort? Två public service-giganter vänder sig till samma publik, samtidigt.

Jag och Johanna valde i alla fall P3-klubben på Strand och den var fin. Vi kom för sent för att anmäla oss till popquizet och kunde därför vara de där dryga med-facit-i-hand-roparna. ”DEN hade jag kunnat, och GUD vad den frågan var lätt”. Vann gjorde så klart de här två. De två popbloggarna som jag typ alltid har gemensamma referenser med när det kommer till musik och tv. Förresten måste läsa Emelies senaste inlägg: Jag vill inte börja spela bandy.

Nåväl. Quizzet slutade och vi drack vin och myste i inomhuskylan. Men umgänget värmde galet mycket. Mer sånt!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera