Popjunkien

Sjukstuga (igen)

Nu är jag inte den som klagbloggar om min personliga situation i vanliga fall men är det inte synd om mig just nu så säg?

Min doktor ringde idag (jag älskar min nya vårdcentral, hur sjukt är inte det? Verkligen ÄLSKAR, jag tänker på dem flera gånger varje dag) och bara ”förlåt att provsvaren dröjt men det var som jag misstänkte. Det var inte influensa du hade utan mycoplasma-bakterier”. Vilket tydligen är det som orsakar lunginflammation.

Så nu när jag äntligen slutat hosta får jag en liten förklaring till varför jag gjorde det. Jag har mått så otroligt dåligt de senaste veckorna, jag har faktiskt aldrig varit så här sjuk. Det här har jag haft: tvåveckorsförkylning, sönderhostat revben, öroninflammation och vinterkräksjuka. Slå den om ni kan.

Nu är jag nog kanske eventuellt ska-inte-jinxa-men nästan frisk på riktigt och dansar loss till Kings of Leon här hemma. I morgon ska jag jobba med friskt humör!

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Sjukstuga (igen)

  1. Olle skriver:

    I know the feeling. Mycoplasma = inte the shit. Inte alls.

Kommentera