Popjunkien

Golfnytt om Woods?

En sak jag alltid tyckt varit lite rolig med kvällstidningarnas sportsidor är rapportering som denna: Tiger Woods ska bli pappa.

En nyhet som egentligen hör hemma i Klick tycker jag. Nu kommer den säkert dyka upp där också, men den har ju inget med sporten att göra från första början. Särskilt inte under en säsong då Woods är skadad och inte förekommer i media alls för sitt sportutövande.

Jag reagerar likadant när det skrivs om fotbollsfruar på samma sida som det rapporteras från något friidrottsmästerskap. Jag tänker fördomsfullt att den genomsnittligt Posh Spice-intresserade nog häckar på nöjet och inte granskar notiser inne i Sportbladet.

Här lämnar jag öppet för folk som känner sig träffade och bara hallå jag läser faktiskt sporten fast jag gillar Klick och jag kollar på ishockey också faktiskt.

Uppdatering
Kolla, nu har artikeln vandrat vidare i hierarkin och hamnat på under den tveksamma vinjetten Kärlek & Sex. Där brukar väl inga ”ny bebis”-artiklar ligga annars?!

Jag fortsätter bevaka.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera