Popjunkien

Grön bil

Idag kände jag det så himla tydligt för första gången. Jag stoppade två gröna Ahlgrens-bilar i munnen samtidigt (eftersom godisbitar av den typen alltid äts i par i min värld) och bara: ”ja, de gröna är godast”.

Jag är generellt en green lover, gillar gröna fiskar och gröna Gott & Blandat. Gröna klubbor och green goblin (skoja). Men det har inte gått upp för mig på det här viset tidigare.

Vilken smak på bilar gillar ni och varför?

(Japp, jag bloggar extra viktiga ämnen så här denna trippeljobbande vecka).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Grön bil

 1. k skriver:

  Jag är också generellt väldigt grön. Fast inte när det gäller Brio för då är de vita utan konkurrens. Helt.

 2. Anna skriver:

  vita bilar! jag vet inte varför, jag kan bara säga att de är godast!

 3. Misanth skriver:

  Min sambo totalvägrar att erkänna att det är olika smak på dem fastän det är bevisat (bl.a. genom ett blindtest, och framför allt genom en omröstning på ahlgrensbilar.se) och jag börjar snart bli tokig på envisheten där. De rosa är absolut godast och jag blev överlycklig när man kunde köpa enfärgade påsar.

 4. Nina Fyhr skriver:

  Jag sympatiserar med min egen lilla gröna bil som jag kallar ärtan så här blir det de gröna som äts mest. Men jag gillar allihop.

Kommentera