Popjunkien

Metallica och liggeriet

Min man kommer på mig med att Youtuba Metallica-låtar och hotar med att avslöja mig på bloggen. Så jag gör det väl själv då: jag youtubar Metallica. Bakgrunden är att senaste Q har en lång intervju med bandet och jag ääälskar verkligen långa relevanta bandintervjuer och artistbiografier oavsett om jag är ett fan av musiken eller inte. Så nu har jag snöat in på att hitta gamla hits med bandet – jag kunde för mitt liv inte komma på hur den gamla fjortislåten ”Fade to black” går. Men nu minns jag.

Men det som fascinerar mig allra, allra mest när det gäller Metallica är att några som är så ofattbart fula har fått ligga så ofattbart mycket. Jag vet, man får inte kommentera folks utseende, men kolla själva.

Enligt artikeln blev Lars Ulrich avsugen efter varje konsert, och en myt (som han knappt dementerar) är att han krävde en avsugning för att ens lämna arenan. Och jag antar att det inte var en tjock roddare som levererade dessa munjobb. Mycket sorgligt att tänka på alla de där kvinnorna. Och så den där fula mannen med långt hår och LUGG. Brr.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Metallica och liggeriet

 1. isabelle skriver:

  alla fula håprdrockare får ligga. haha, det finns lååångt värre exempel än metallica, ta bara ZZ top. http://imagecache2.allposters.com/images/pic/72/039_31619~ZZ-Top-Posters.jpg

 2. Hanna skriver:

  Tack för upplyftande läsning under lång jobbnatt!!

 3. flopsy skriver:

  Lemmy!?

 4. Lintin skriver:

  Urk urk urk. Förskräckliga tanke!!

 5. Buster skriver:

  Nå, detta gör ju ont i mitt hjärta. Måste försvara lite.
  James är mycket stilig här:

  http://i.realone.com/assets/rn/img/1/7/0/3/10733071-10733074-slarge.jpg

 6. Tomas skriver:

  Nejmen det verkar ju helt rimligt. Jag är som Lars varje dag på kontoret …

 7. kakan skriver:

  kakor är gott

 8. lo skriver:

  paul stanley är ju fulare an dom i metallica! metallica är inte så fula tycker jag:)

Kommentera