Popjunkien

Ugglan mossar vidare

Jag hade nog rätt när jag gissade mig till en kommande uggletrend. Kolla t ex uppslaget i senaste Hennes. Och det bekräftar ju att man inte kan skriva om ugglor utan att säga något om mossen. Jag har försökt själv, det går inte.

ugglor i hennes

(Klickbar bild).

Jag har lagt till ytterligare ett uggleplagg i min garderob sedan jag skrev om det sist, en t-shirt från Top Shop. Här är jag och ugglan i New York.

En intressant sak är att ugglorna var lika närvarande i Australien i vintras. På många sätt var trenderna där rätt lika dem här hemma trots avståndet, och trots att Australien som modeland är rätt efter resten av världen. Jag gissar att det har med närheten till klädproducenterna i Asien att göra.

Ugglehalsbandet från Urban Outfitters fanns till halva priset på en high street-kedja. Och i favvo-affären Meet me at mikes (gästbloggad hos Fashio här) hittade jag en superfin 70-talsväska i korgmaterial med uggleapplikationer i paljetter. Affärens Myspace-bild är för övrigt en uggla.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Ugglan mossar vidare

  1. Misanth skriver:

    Jag tycker att ugglor är sjukt obehagliga, så jag hoppas att trenden är kortlivad…

  2. Anna skriver:

    Ooo du kommer att älska mina darlings nya matchande kläder…. Ellen har den här helkroppsbodyn http://elvasmatroll.e-butik.se/?artnr=104004 och veris har en långärmad grön tröja i samma mönster men med bruna kantband. adorable.

Kommentera