Popjunkien

Partytrick

Jag har inga partytrick, har ni? Ett snabbt överslag:

Jag är helt oakrobatisk och kan inte busvissla, dyka, hjula osv. Jag har i och för sig väldigt böjliga fingrar men det har aldrig tagit mig längre än ett ”visa igen!” på skolgården i trean. Jag kan också jättemånga låtar utantill helt utan ansträngning men har inte en chans i ett schlagerbattle mot t ex min vän Kicks. Jag kan titta rakt fram med ena ögat och skela med det andra men det är det nog många fler som kan. Förresten hävdar en släktforskande släkting att jag har släktskap med Lotta Engberg, det kanske kan va nåt? Nehepp.

Men så läser jag om domen mot Enron-cheferna och tänker att jag kanske har fått mig ett litet partytrick ändå. Jag har nämligen jobbat på Enron! I tre dagar. Jag sorterade papper på deras tillfälliga kontor i London.

Vilket väl för mig lika nära Enron-stormens öga som killen i trikåer på Fantomenland är nära Lee Falk. Men ändå, ett värdigt partytrick?

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Partytrick

 1. Jo skriver:

  Jag kan slicka mig på nästippen. Och så brukar jag dra i syrrans (Mo’s) ena kind fram och tillbaks (dra ut, sen släppa tillbaks) snabbt snabbt, då liksom rör sig hela hennes ansikte och roliga ljud uppstår. Jag (och syrran också faktiskt) kan även prata ”inne i munnen”, dvs blåsa upp kinderna och prata så det låter som i en burk utan att läpparna rör sig. (Inte mycket till tricks egentligen… kanske måste förnya mig.)

 2. Sofia skriver:

  ta första bästa 90-tals-disco-pop-dänga à la Slam dunk da funk med Five och gör en dans med massa rörelser och lev dig in som tusan. Succé! eller… iallafall för dig själv ;)

 3. hooct skriver:

  ”förr i tiden” brukade jag köra ett sugrör genom pierchålet i tungan och låta valfri medsupande dricka igenom (det blir kallt och känns ganska läskigt). fast jag har slutat med det nu, det är ju ett rätt.. äckligt trick liksom. och inte vidare kul heller.

 4. Reblo: du kan få gifta dig med mig och låna mitt efternamn. Då kan du säga att din man är släkt med Casanova :-)

  (Om du nu inte tycker att Enron-tricket gör succé vid nästa party)

 5. Reblo skriver:

  hooct: låter mycket intressant, nästan så det är värt att uppdatera mitt tunghål bara för att testa. Men jag undrar verkligen hur tjockt sugröret kan ha varit? Först tänkte jag såna där feta McDonaldsvarianter men det är nog för mkt va?

  Micke: ooooh, om jag någon gång ska skilja mig lovar jag att överväga ditt erbjudande mycket noggrannt. Å andra sidan har det sin lilla partytrickspotential att heta samma som Robinson i efternamn också :)

 6. hooct skriver:

  jo, det gick med såna tjocka då, men jag hade jobbat upp det hålet under rätt lång tid och hade 0,5 cm diameter på piercingen. nu får jag kanske igenom halva det, typ ett festis-sugrör? det var länge sen jag testade.

Kommentera